مشاهده سوابق بیمه تلفیقی در واقع یکی از مهمترین نیازهایی است که اغلب برای افرادی که در جایی بیش از یک مکان فعالیت شغلی دارند، پیش میآید. شاید برای شما هم به عنوان خواننده این مقاله از پیشخوان 24 اتفاق افتاده باشد که به دلیل تنگنای زمانی نتوانید به شعب سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید تا برای استعلام بیمه تلفیقی خود اقدام کنید و آن روز کارتان به همین خاطر عقب افتاده باشد….
مشاهده سوابق بیمه تلفیقی در واقع یکی از مهمترین نیازهایی است که اغلب برای افرادی که در جایی بیش از یک مکان فعالیت شغلی دارند، پیش میآید. اکنون باتوجه به امکانات جدیدی که پیشخوان 24 بوجود اورده است، به راحتی و بدون حضور فیزیکی به راحتی میتوانید موفق به دریافت سوابق بیمه خود شوید. شاید برای شما هم به عنوان خواننده این مقاله از پیشخوان 24 اتفاق افتاده باشد که به دلیل تنگنای زمانی نتوانید به شعب سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید تا برای استعلام بیمه تلفیقی خود اقدام کنید و آن روز کارتان به همین خاطر عقب افتاده باشد. ما در این بخش ضمن تعریف این که بیمه تلفیقی چیست؟ نحوه ثبت نام سوابق بیمه تامین اجتماعی، نحوه دریافت سوابق بیمه تلفیقی، مشاهده سوابق بیمه با موبایل و… را به شما اموزش میدهیم.
منظور از سوابق بیمه چیست؟
سابقه بیمه تلفیقی چیست؟ مدت زمان حق بیمه پرداختی بیمه شدگان به هریک از شعب سازمان تامین اجتماعی مقدار سابقه بیمه تامین اجتماعی هر شخص بیمه گزار محسوب می گردد. حق بیمه ای که تمامی بیمه شدگان به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می نمایند به عنوان سابقه بیمه در سامانه سوابق بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی ثبت خواهد شد. این سوابق قابل دیدن و دریافت می باشد و ممکن است بیمه شدگان در مواقع مختلف نظیر زمان بازنشستگی، دریافت بیمه بیکاری و … به آن نیاز ضروری پیدا کنند.
سوابق تلفیقی
بیمه تلفیقی یعنی چه؟ چنانچه شخصی در بیش از یک کارگاه مشمول قانون تامین اجتماعی اشتغال به کار داشته باشد، مطابق قانون (ماده 34 قانون تامین اجتماعی) میبایست حق بیمه مربوطه بطور جداگانه و طبق لیست ماهیانه هر کدام از کارگاهها محاسبه و پرداخت گردد. در اینصورت سوابق لازم برای ارائه تعهدات (بازنشستگی، بیکاری و …) بصورت تلفیقی از کارکردهای شخص مذکور در کارگاههای مورد نظر محاسبه میشود. مجموع سوابق تلفیقی نمی تواند در یک ماه از 29 ، 30 یا 31 روز و در یک سال از 365 یا 366 روز بیشتر باشد.
روشهای مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی
دیدن سابقه بیمه تامین اجتماعی یک ضرورت حیاتی برای تمامی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی می باشد، زیرا از این طریق اطمینان حاصل می شود که کارفرما حق بیمه شخص را به صورت کامل پرداخته و حق بیمه ای که از روی حقوق کارگر کسر شده است نیز بابت بیمه اجباری پرداخت شده است یا خیر. برای استعلام و مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی می توان از چند روش اقدام نمود که این چند روش عبارتند از:
- مراجعه حضوری به کارگزاریها و شعب رسمی سازمان تامین اجتماعی
- مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی به صورت اینترنتی از طریق سامانه account.tamin.ir
- مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی از نرم افزار تامین من
- مشاهده سوابق بیمه با استفاده از شماره گیری کدهای دستوری
- مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی با پیشخوان 24
معرفی روشهای استعلام سوابق بیمه تلفیقی
در این بخش به بررسی روشهای مختلف برای معرفی استغلام بیمه تلفیقی میپردازیم. برای این کار همان طور که گفتیم 4 طرق وجود دارد. سه تای آنها غیر حضوری و روش اول به صورت حضوری است. پیشنهاد میکنیم تا باتوجه به شرایط اپیدمی کرونا و لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی از روشهای غیرحضوری کمک بگیرید.
1. مشاهده سوابق بیمه تلفیقی تامین اجتماعی با مراجعه حضوری
امکان دریافت و مشاهده سوابق بیمه با مراجعه حضوری به کارگزاری های تامین اجتماعی نیز وجود دارد. برای این کار با داشتن کارت ملی و دفترچه بیمه خود به نزدیکترین کارگزاری بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید.
اعتراض به سوابق بیمه تامین اجتماعی
2. مشاهده سوابق بیمه تلفیقی از طریق سایت تامین اجتماعی
ابتدا وارد لینک مستقیم مشاهده سوابق بیمه https://account.tamin.ir/auth/login بشوید تا صفحه ورود بارگذاری شود.
بعد از این که وارد شدید باید نام کاربری و رمز ورود خود را در این بخش وارید کنید. اگر ثبت نام نکردهاید وارد این مقاله “ثبت نام در سامانه تامین اجتماعی” از پیشخوان 24 شوید تا مراحل ثبت نام برای شما شرح داده شود.
حالا باید از منوی بالا طبق تصویر روی گزینه بیمه شدگان بروید.
بعد از این که روی این گزینه رفتید، همانند تصویر زیر روی سوابق بیمه کلیک کنید.
در این بخش میتوانید سوابق بیمه تلفیقی خود را مشاهده کنید.
دریافت فیش حقوقی بازنشتگان تامین اجتماعی
گر روی گزینه «کلیه سوابق» کلیک کنید، صفحهای که تصویر آن را در عکس بالا مشاهده میکنید، به نمایش درخواهد آمد. در بخش اطلاعات هویتی، شماره بیمه، کد ملی، نام پدر، نام، شماره شناسنامه، تاریخ تولد، محل صدور و شماره مسلسل شناسنامه درج شده است. اگر اطلاعات هویتی نمایش داده شده فوق، با اطلاعات هویتی شما که در سازمان ثبت احوال کشور ثبت شده، مغایرت دارد، در اسرع وقت برای رفع مغایرت به شعبه بیمه مراجعه کنید تا با ارائه مستندات، نسبت به رفع مغایرتها اقدام شود.
سرویس های الکترونیکی تامین اجتماعی
وقتی روی گزینه مشاهده سوابق کلیک کنید، فهرست کامل از سوابق بیمه پردازی شما در کلیه شعب سراسر کشور از روز اول تا آخرین روز پرداخت بیمه، به نمایش در میآید. همان طور که در عکس بالا مشاهده میکنید، نام شعبه، نوع سابقه، سال پرداخت، شماره کارگاه و نام کارگاه و ماههای پرداخت شده در هر سال، ارائه میشود.
اگر احیانا با بررسی سوابق خود متوجه شدید که یک یا چند روز در یک ماه یا چند ماه در یک سال، سابقه بیمه صفر منظور شده، اما در آن روز و ماه و سال، نزد فلان کارفرما، کارکرد داشته و حقوق برای شما رد شده و ۷ درصد حق بیمه کارگری از فیش حقوق شما کسر شده است، بایستی به شعب بیمه مراجعه کرده و درخواست احیای سابقه کرده و فرم مربوطه را تکمیل کنید.
فرم احیای سابقه بیمه را بایستی براساس اطلاعات شناسنامه و کارت ملی تکمیل کرده و مستندات خود از جمله فیش حقوق، رونوشت قرارداد با کارفرما و هر مستنداتی که نشاندهنده رابطه کارگری-کارفرمایی است، در اختیار اداره نام نویسی شعبه مربوطه قرار دهید.
3. مشاهده سوابق بیمه تلفیقی از طریق تامین من
علاوهبر این که میتوانید به راحتی از طریق سایت استعلام کنید، برنامه تامین من هم امکانی فراهم اورده تا بتوانید خدمات متنوعی نظیر دریافت فیش حقوقی، احکام مستمری، اعتبار دفترچه، سوابق بیمه تلفیقی و… را بدست اورید.
4. مشاهده سوابق بیمه با کد دستوری USSD
یکی دیگر از راه های مشاهده سوابق بیمه بدون دانستن شماره بیمه، استفاده از کد دستوری USSD موبایل می باشد. از این طریق می توان از تاریخ و مبلغ آخرین حق بیمه واریزی توسط کارفرمای خود اطلاع پیدا کنید.
- وارد کردن کد ussd سوابق بیمه در تلفن همراه به شماره: #1420*4*
- انتخاب شماره” 2- استعلام ها“
- انتخاب شماره” 1- آخرین سابقه”
- وارد نمودن کد ملی
توجه داشته باشید که برای دریافت استعلام و آخرین سابقه بیمه رد شده از این طریق ابتدا می بایست در سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی ثبت نام کنید.
5. مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی با پیشخوان 24
یکی از روشهایی که میتوانید به راحتی به کمک آن سوابق بیمه خود را مشاهده نمایید، استفاده از پیشخوان 24 است. تا چندی پیش، اغلب افراد برای دریافت سوابق بیمه تامین اجتماعی، مجبوربودند تا به سازمان تامین اجتماعی رجوع کنند و از طریق سازمان، اقدام به دریافت فیش کنند. اما بعد از اینکه خدمات الکترونیکی تا حدودی در ادارات و سازمانها نهادینه شد، سازمان تامین اجتماعی هم خود را ملزم به این دانست تا یک سری از خدمات خود را به صورت اینترنتی ارائه دهد.
از آنجایی که ممکن است رفتن به سایت و استعلام از طریق درگاه اصلی خود سازمان تا حدودی برای افراد سخت باشد و یک روند فرسایشی را ایجاد کند، پیشخوان 24 به صورتی کاملا رایگان، آسان و فوقالعاده سریع این امکان را فراهم کرده است که بتوانیدفیش را تهیه نمایید
از آن جایی که دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی از طریق کد ملی صورت میپذیرد، بایستی تا شماره کدملی را در تمامی روشهای ارائه شده به یاد داشته باشید.
مراحل دریافت:
1 ) ابتدا اپلیکیشن را از کافه بازار، گوگل پلی یا سایت پیشخوان24 دانلود کنید.
2 ) برنامه را بازکنید و با وارد کردن شماره موبایل خود، منتظر کدی باشید که برای ورود به برنامه برایتان ارسال میشود.
3 ) بعد از ارسال شدن کد، وارد برنامه میشوید.
4 ) حالا طبق روی گزینه دریافت سوابق بیمه تامین اجتماعی کلیک نمایید.
5 ) صفحه جدیدی که برای شما باز میشود از شما درخواست میکند که با وارد کردن کدملی و رمز ورود، سوابق تامین اجتماعی خود را دریافت کنید.
6) بعد از وارد کردن کدملی و رمز ورود، کادر سبز رنگ استعلام را بزنید.
7 ) اکنون شما موفق به دریافت سوابق تامین اجتماعی شدهاید!
نکته: اگر پیشتر نسبت به ثبت نام در سامانه تامین اجتماعی اقدام نکردهاید، ابتدا بایستی که در این سامانه نام نویسی کنید و گذر واژه (رمز ورود) دریافت نمایید.
نتیجه گیری سوابق بیمه تلفیقی تامین اجتماعی
درباره بیمه تلفیقی درواقع گفتیم که چنانچه شخصی در بیش از یک کارگاه مشمول قانون تامین اجتماعی اشتغال به کار داشته باشد، مطابق قانون ( ماده 34 قانون تامین اجتماعی ) می بایست حق بیمه مربوطه بطور جداگانه و طبق لیست ماهیانه هر کدام از کارگاهها محاسبه و پرداخت گردد. در اینصورت سوابق لازم برای ارائه تعهدات ( بازنشستگی، بیکاری و … ) بصورت تلفیقی از کارکردهای شخص مذکور در کارگاههای مورد نظر محاسبه می گردد ( مجموع سوابق تلفیقی نمی تواند در یک ماه از 29 ، 30 یا 31 روز و در یک سال از 365 یا 366 روز بیشتر باشد. امیدواریم این مقاله از پیشخوان 24 برای شما مفید واقع شده باشد. حتما در بخش نظرات برای ما کامنت بزارید و با ارائه پیشنهادات و نظرات خود ما را در مسیر پیشرفت و به روز رسانی محتواها یاری کنید. ممنون از این که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید.