همه ما دنبال راه حلی هستیم تا در کوتاه‌ترین زمان راه حلی پیدا کنیم تا از عقب افتادن مهلت پرداخت صورتحساب جلوگیری کنیم و در اسرع وقت قبض‌هایمان را پرداخت کنیم….

یکی از مواردی که همه ما اغلب با آن سر و کله می‌زنیم، پرداخت قبض است. همه ما دنبال راه حلی هستیم تا بتوانیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن راه حلی پیدا کنیم تا از عقب افتادن مهلت پرداخت صورتحساب جلوگیری کنیم. بسیاری از مواقع به خاطر صف‌های طولانی دستگاه‌های خودپرداز جرعت این که مدت زمانی طولانی‌ای را صرف پرداخت یک صورتحساب کنیم، به خودمان را راه نمی‌دهیم. پس راه حل پرداخت صورتحساب چیست؟ به چه روشی می‌شود تا پرداخت صورتحساب برق، قبض آب، قبض گاز یا پرداخت صورتحساب تلفن همراه ما در اسرع وقت انجام شود؟ این سوالات نیاز به جواب‌هایی دارد که سعی می‌کنیم جواب‌های کامل و روشنی تا انتهای مقاله برای شما ارائه دهیم و در پایان این شما هستید که انتخاب می‌کنید تا از چه روشی برای پرداخت صورتحسابهایتان کمک بگیرید.

روش اول: پرداخت قبض با پیشخوان24

یکی از راحت‌ترین و جامع‌ترین روش‌هایی که برای پرداخت قبض موبایل، تلفن، آب، برق، گاز و… وجود دارد و پیشنهاد نخست ما به شماست؛ استفاده از اپلیکیشن پیشخوان24 است. در این اپلیکیشن اضافه‌بر امکانات ویژه بسیاری از قبیل خرید شارژ،سوابق بیمه، استعلام یارانه نقدی و… امکانات ویژه‌ای هم برای پرداخت انواع صورتحساب تعبیه شده است. پیشخوان24 در این قسمت، پیوندهای پرداخت قبوض مختلف را به صورت یک لیست در اختیار شما قرار داده  است.

شما می‌توانید به راحتی برای استعلام قبض برق، آب و گاز و … خود از پیشخوان 24 استفاده کنید. در زیر به صورت تصویری مراحل استفاده از این برنامه مرحله به مرحله شرح داده شده است.

1 ) ابتدا اپلیکیشن را از کافه بازار، گوگل‌پلی یا سایت پیشخوان24 دانلود کنید.

2 ) بعد از این که شماره تلفن موبایل خود را وارد کردید، کدی برای شما ارسال خواهد شد که با وارد کردن آن برنامه برای شما نصب خواهد شد.

3 ) در این جا صفحه اول را به سمت پایین بکشید تا گزینه پرداخت قبوض به همراه آیکون‌های این بخش را ببینید.

پرداخت قبض با پیشخوان24

4 ) حالا باتوجه به نیازتان یکی از گزینه‌ها را انتخاب کنید. ما در اینجا گزینه پرداخت قبض همراه اول را انتخاب کرده‌ایم (شما می‌توانید پرداخت قبض رایتل یا پرداخت قبض ایرانسل را انتخاب کنید). همان طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید برای پرداخت صورتحساب، دو شیوه وجود دارد. یکی از طریق شماره تلفن و دیگری از طریق شناسه صورتحساب و شناسه پرداخت.

پرداخت قبض همراه اول

5 ) در صورتی که شناسه صورتحساب و شناسه پرداخت را انتخاب نمایید، باید در محل‌های مشخص شناسه‌هایتان را وارد کنید.

پرداخت صورتحساب

6 ) سپس گزینه استعلام را بزنید و از مبلغ بدهی صورتحساب خود مطلع شوید.

7 ) برای پرداخت بدهی صورت حساب گاز، برق، تلفن همراه و… بایستی تا بر روی گزینه پرداخت کلیک کنید، تا بتوانید از طریق درگاه‌های بانکی اقدام به پرداخت نمایید.

8 ) موفق شدید! شما توانستید با همین چند کلیک ساده صورتحسابتان را پرداخت کنید.






روش دوم: پرداخت از طریق سایت‌ ادارات استان‌ها

همچنین می‌توانید تا با جستجو در گوگل از طریق سامانه‌های اینترنتی جامع قبوض ادارات هم اقدام به پرداخت صورتحساب کنید. به صورت مثال برای استعلام و پرداخت قبض تلفن ثابت، صورتحساب برق، صورتحساب گاز و… در استان تهران بایستی تا از طریق سامانه‌های جامع زیر اقدام به استعلام قبض و در نهایت پرداخت مبلغ بدهی خود نمایید.

1 ) پرداخت صورتحساب تلفن از سایت مخابرات کشور

۱. برای پرداخت صورتحساب، نخست باید به سایت شرکت مخابرات ایران رجوع کنید و سپس روی قسمت «پرداخت صورتحساب» در صفحه نخست این سایت طبق تصویر کلیک کنید.

پرداخت قبض تلفن از طریق سایت

۲. سپس وارد صفحه‌ای مانند تصویر ذیل می‌شوید که با در نظر گرفتن نیازتان، بایستی تا شماره تلفن ثابت خود را در یکی از عناوین «صورتحساب پایان دوره»، «صورتحساب به روز» و «صورتحساب تجمیعی» وارد نمایید. بعد از این کار بلافاصله بایستی تا کد امنیتی را هم وارد و در آخر روی گزینه «دریافت مبلغ صورتحساب» کلیک کنید. ( توجه داشته باشید که این روش برای پرداخت صورتحساب تلفن ثابت است)

مشاهده قبض تلفن از طریق سایت

۳. ما شماره تلفنی را در قسمت صورتحساب پایان دوره وارد کردیم و بی‌وقفه صورتحساب پایان دوره برایمان نشان داده شد. در این صفحه اضافه بر مبلغ بدهی، «شناسه صورتحساب» و «شناسه پرداخت» هم برای کاربر نمایش داده می‌شود. در صورت تمایل به پرداخت مبلغ بدهی تلفن ثابت، می‌توانید تا بر روی گزینه «پرداخت» در این صفحه کلیک کنید. همچنین می‌توانید با استفاده از شناسه صورتحساب و شناسه پرداخت، از راه اپلیکیشن‌های پرداخت هم اقدام به پرداخت کنید.

پرداخت قبض موبایل و تلفن از طریق سایت

۴. اگر روی گزینه «پرداخت» در این صفحه کلیک بکنید، وارد درگاه پرداخت شده که با وارد کردن اطلاعات کارت بانکیتان می‌توانید بدهی صورتحساب را پرداخت کنید.

استعلام قبض پرداخت ثابت از طریق سایت

۵. در آخر پرداخت شما با موفقیت انجام می‌شود.

پرداخت قبض تلفن از طریق سامانه تلفنی 1818

از طریق راه‌های گوناگونی می‌توانید تا به پرداخت قبوض تلفن ثابت خود اقدام نمایید. به طور مثال سامانه ۱۸۱۸ یکی از راه کار‌های موثر پرداخت صورتحساب تلفن ثابت است که مشترکین این توانایی را دارند از طریق این سامانه علاوه بر پرداخت غیرحضوری قبوض، از وضعیت ریز مکالمات و صورتحساب خودشان نیز به شکل شنیداری یا به طور نمابر اطلاع یابند.

یکی دیگر از راه‌ها، استفاده از اپلیکیشن‌های پرداختی گوناگون نظیر قبضینو یا پیشخوان24 است که هم با واردکردن شماره تلفن مورد نظر یعنی پرداخت صورتحساب بدون شناسه و هم با واردکردن شناسه صورتحساب و شناسه پرداخت، می‌شود اقدام به پرداخت کرد.

2 ) پرداخت قبض آب از طریق اداره آب و فاضلاب استان تهران

1 ) ابتدا باستی تا وارد سایت شرکت آب و فاضلاب استان تهران به نشانه https://ccp.tpww.ir/HomePage.aspx بشوید.

پرداخت قبض اب

2 ) اگر شناسه پرونده دارید، بایسنی تا تیک را بر روی روی گزینه اول قرار دهید. در غیر این صورت از طریق شناسه صورتحساب بایستی استعلام بگیرید. بعد از وارد کردن شناسه صورتحساب، تیک من ربات نیستم را هم حتماً علامت بزنید تا میزان بدهی شما نمایش پیدا کند.

3 ) پرداخت صورتحساب گاز از طریق اداره گاز استان تهران

برای پرداخت صورتحساب گاز تنها کافیست وارد سایت اداره گاز استان تهران به نشانی http://ebill.tehrangasco.ir/ شوید و سپس از طریق شناسه صورتحساب و شناسه پرداخت اقدام به تسویه کردن صورتحساب پایان دوره خود نمایید.

پرداخت قبض گاز

4 ) پرداخت صورتحساب برق از طریق اداره برق نیرو و توانیر استان تهران

برای تسویه صورتحساب برق نیز می‌توانید با مراجعه به سامانه http://billing2.tbtb.ir/ پرداخت، و وارد نمودن شناسه صورتحساب و شناسه پرداخت طبق تصویر زیر، بدهی پایان دوره خود را تسویه کنید.

پرداخت قبض برق

خدمات غیر حضوری پرداخت قبض در استان اصفهان، فارس و مشهد مقدس

همچنین برای پرداخت صورتحساب میان دوره و پایان دوره شهرهای استان فارس، خراسان رضوی و اصفهان نیز می‌توانید از طریق سامانه‌های اینترنتی زیر اقدام به پرداخت نمایید:

سایت شرکت مخابرات استان اصفهان: https://www.tce.ir

سایت شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان: http://abfaesfahan.ir

سایت شرکت گاز استان اصفهان:http://www.nigc-isfahan.ir

سایت شرکت برق استان اصفهان: http://www.eepdc.ir

سایت شرکت برق استان فارس: http://www.farsedc.ir

سایت مخابرات استان فارس:  https://www.tci.ir/header/payBill

سایت شرکت گاز استان فارس: https://dpd.farsgas.ir/index.php/site/loginmoshtarakotp1

سایت شرکت آب و فاضلاب استان فارس:   https://www.abfa-fars.ir/fa/%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%AA-%D9%82%D8%A8%D8%B6

سایت مخابرات استان خراسان رضوی:  https://www.tci.ir/header/payBill

سایت شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی:https://abfacs.ir/

سایت شرکت گاز استان خراسان رضوی: http://www.egas.ir/g/

سایت شرکت نیروی برق استان خراسان رضوی: portal.meedc.net/eip/customers/index.php

خدمات غیر حضوری پرداخت قبض در استان اصفهان، فارس و مشهد مقدس

روش سوم: پرداخت به کمک اپلیکیشن‌های پرداخت

در عصر جدید کنونی، معمولاً افراد تریجح می‌دهند که به کمک روش‌های تازه و بدون دردسر این گونه از کارهای خود را پیش ببرند. از آن‌ جایی که بیشتر کارهای ما هم به کمک موبایل و اینترنت انجام می‌شود، شاید ساده‌ترین و مطمئن‌ترین روش برای پرداخت بدهی‌ها و استعلام قبوض و غیره، همین اپلیکیشن‌ها باشند.

قبضینو: مطمئن آسان و کاربردی

قبضینو با یک پلتفرم ساده اما همراه با قابلیت‌های کاربردی وسیع و حرفه‌ای که برای پرداخت قبض دارد، تمام نیازهای پرداختیتان را یک جا مهیا کرده است. اگر این اپلیکیشن را روی گوشی خود نصب داشته باشیبد به راحتی می‌توانید طبق مراحلی که در زیر عنوان شده است، پس از گرفتن استعلام بدهی پایان دوره، اقدام به تسویه کنید.

1 ) بعد از وارد شدن به اپلیکیشن، نوع پرداختی خودتان را مشخص نمایید.

پرداخت با قبضینو

2 ) ما به طور مثال گزینه پرداخت برق را انتخاب کردیم. دو سر برگ برای پرداخت وجود دارد. اولین سربرگ درباره مشاهده صورتحساب از طریق شناسه است ( از طریق بارکد هم می‌شود اقدام کرد). در این حالت باید تا شناسه صورتحساب را وارد کرده و استعلام بگیرید.

پرداخت با شناسه قبض

3 ) اگر هم که صورتحساب کاغذی دارید یا شناسه صورتحساب و شناسه پرداخت برایتان از طریق سامانه اس ام اس می‌شود، می‌توانید از طریق سر برگ دوم اقدام به پرداخت بدهی کنید.

پرداخت قبوض با قبضینو

4 ) و در نهایت پرداخت شما با موفقیت پایان می‌پذیرد و شما بدون این که از منزل خارج بشوید، موفق شده‌اید تا صورتحسابهایتان را به هر تعدادی که باشند در کسری از زمان پرداخت کنید.

سایر اپلیکیشن‌هایی که می‌توانید از طریق آن‌ها به پرداخت و استعلام صورتحساب ماهیانه خود بپردازید در جدول زیر لیست شده‌اند:

نام نرم افزار سیستم عامل
آسان پرداخت آپ اندروید/ios
ایوا اندروید/ios
هفت هشتاد اندروید/ios
سکه اندروید/ios
جیرینگ اندروید
همراه کارت اندروید/ios
سکه اندروید/ios
پات اندروید/ios/ویندوز
همراه بانک اقتصاد نوین، پاسارگاد و سایر بانک‌ها اندروید/ios

روش چهارم: پرداخت از طریق دستگاه‌های ATM

برای پرداخت فیش ماهیانه از  طریق دستگاه‌های خودپرداز یا ATM، باید حتماً از خانه بیرون بزنید و به اولین دستگاه خودپردازی که رسیدید، مراحل زیر را مرحله به مرحله انجام دهید:

پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی و قبض جریمه خودرو

برای پرداخت صورتحساب جریمه و پرداخت قبض تامین اجتماعی هم بایستی از طریق دستگاه‌های خودپرداز اقدام کنید. اگر صورتحساب تامین اجتماعی برای پرداخت دارید از طریق دستگاه‌های خودپرداز بانک ملی یا ملت بایستی تا وارد بخش حق پرداخت تامین اجتماعی ( در بانک ملی از قسمت خرید شارژ وارد شوید و در بانک ملت از طریق قبوض خاص) شده و با وارد کردن شناسه و سپس مبلغ بیمه، صورتحساب بیمه خود را پرداخت نمایید.

همچنین برای پرداخت جریمه رانندگی نیز می‌توانید تا به کمک شناسه صورتحساب و شناسه پرداخت  از دستگاه‌های خودپرداز عضو شبکه شتاب برای پرداخت اقدام نمایید.

روش پنجم: پرداخت قبض با کد ussd

بعد از پرداخت به طریق مراحل گفته شده، یکی از ساده‌ترین روش‌های پرداخت صورتحساب، پرداخت از طریق کدهای ussd است. کد ussd، در واقع کدهایی به شکل*عدد# هستند که کاربران می‌تواند در تلفن همراهشان وارد کند. استفاده از این کدها نیاز به نصب هیچ نرم‌افزاری ندارد و با هر نوع تلفن همراه می‌شود از آن‌ها کمک گرفت.

در ادامه لیست کدهای ussd جهت پرداخت صورتحساب‌های ماهیانه را قرار داده‌ایم:

نام سامانه کد ussd
آسان پرداخت (آپ) 733#*
بانک انصار 763#*
بانک پاسارگاد 720#*
بانک حکمت 765#*
بانک رفاه 713#*
بانک سامان 724#*
بانک سپه 789#*
بانک صادرات 719#*
بانک ملت 712#*
پرداخت نوین آرین 780#*
شهرداری تهران 137#*

روش ششم: پرداخت از طریق دستگاه کارتخوان POS

همچنین اضافه‌بر مواردی که در بالا ذکر شد، اگر به دستگاه‌کارتخوان POS دسترسی داشته باشید، می‌توانید پس از کشیدن کارت، گزینه پرداخن قبوض را انتخاب کنید و سپس با وارد نمودن شناسه صورتحساب و شناسه پرداخت، صورتحساب دوره‌ای خود را بپردازید.

اگر پرداخت شما موفق باشد، دستگاه برایتان یک رسید صادر می‌کند. در این رسید باید حتما از موفق بودن عملیات مطمئن شوید. برای این کار بررسی کنید که آیا روی رسید نوشته “عملیات با موفقیت انجام شد” چاپ شده یا خیر.

روش هفتم: پرداخت قبض از طریق اینترنت بانک

همچنین اگر از طریق بانک خود قبلاً به دریافت شناسه و رمز کاربری برای اینترنت بانک اقدام کرده‌اید، اکنون به راحتی می‌توانید عملیات پرداخت را انجام دهید. برای این کار باید به سایت رسمی بانکی که در آن حساب باز کرده‌اید بروید و در قسمت پرداخت قبوض بعد از وارد کردن مشخصات کاربری خود، صورتحساب خود را پرداخت کنید.

پرداخت از طریق اینترنت بانک

چگونگی پیگیری پرداخت قبوض

همچنین روش‌هایی اتخاذ شده تا از طریق آن‌ها بتوانید پرداخت یا عدم پرداخت صورتحساب ماهانه خود را بررسی نمایید که در ذیل به آن‌ها می‌پردازیم:

پرداخت تکراری قبوض

در اپلیکیشن‌های پیشخوان 24 و قبضینو امکان پرداخت صورتحساب تکراری وجود ندارد. باتوجه به این که در این برنامه‌ها بخشی تحت عنوان “سوابق” وجود دارد، به راحتی می‌توانید از قبضی که پیش‌تر پرداخت کرده‌اید، اطلاع پیدا کنید.

پیشخوان24 پیشنهاد میکند نوشته مربوط به پیگیری قبوض پرداخت شده و راهکار پرداخت تکراری قبوض را نیز مطالعه کنید تا در این زمینه اطلاعات کاملی به دست بیاورید.

حذف قبوض کاغذی

باتوجه به این که دیگر رفته رفته صورتحساب‌های کاغذی در حال حذف شدن است و شناسه پرداخت و شناسه صورتحساب به صورت پیامکی ارسال می‌شود، نیازی به این نیست که حتما صورتحساب کاغذی را در اختیار داشته باشید.

همچنین اگر از پیشخوان24 برای پرداخت صورتحساب استفاده کنید، دیگر حتی نیازی به پیامک شدن شناسه هم ندارید.

و در آخر…

دیگر نیاز نیست برای پرداخت صورتحساب، بخواهید مدت زمان زیادی از روز را وقت این بکنید تا در بانک‌ها و صف‌های طولانی با ایستید، تا در نهایت یک یا چند صورتحساب را تسویه کنید. امروزه با دسترسی پیدا کردن به روش‌های نوین پرداختی، به راحتی در خانه تنها با لمس کردن چند گزینه ساده به راحتی می‌توانید انواع قبوض خود نظیر آب، برق، گاز و تلفن را در عرض چند ثانیه پرداخت کنید.

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با انواع مختلف روش‌های پرداخت صورتحساب میان دوره و پایان دوره آشنا کنیم. از روش‌های اینترنتی و خانگی مثل پرداخت با اپلیکیشن‌ها و سامانه‌های اینترنتی یا تلفنی، و همچنین روش‌هایی که بدون نیاز به اینترنت و از طریق رفتن به خودپرداز‌های بانکی یا کارتخوان‌ها استفاده می‌شود، آشنا کنیم.

امیدواریم که این مطلب بتواند تا آسان‌ترین شیوه پرداخت اینترنتی و حضوری را در اختیار شما گذاشته باشد، تا بتوانید با یک دید جامع و کاربردی و اما آسان، به کارتان برسید.